Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Zachrání EURO lovec slavných žen? Černý po Sandevě a Kopecké našel štěstí u sexy influencerky

    Fotbalový reprezentant Václav Černý si doma po dvou neúspěšných vztazích hýčká...

    Fotbalový reprezentant Václav Černý si doma po dvou neúspěšných vztazích hýčká tuhle kočku. Influencerku Denisu Kokořovou. | foto: Instagram

    Na fotbalovém mistrovství Evropy se českému nároďáku zatím příliš nedaří, stále je ovšem ve hře o postup. Rozhodne se dnes, v posledním utkání skupiny proti Turecku. Jednou z ofenzivních zbraní by mohl být křídelník Václav Černý. Palce mu bude držet i půvabná influencerka Denisa, která teprve nedávno přivedla na svět dceru. Štěstí právě u ní našel hráč Wolfsburgu po neúspěšných vztazích se dvěma jinými slavnými ženami.

    Nikdy nepatřil k největším hvězdám nároďáku, je na něj ovšem spoleh. Václav Černý dlouho válel v Nizozemsku, teprve až po předloňské střelecky úspěšné sezoně zaujal německý Wolfsburg.

    Přesto jeho jméno dobře znají i ti, kteří fotbal nesledují třeba ani trochu. Černý se totiž objevoval po boku dvou slavných žen.

    Tou první byla herečka Sara Sandeva. A šlo o pekelně zamotanou lovestory. Makedonská rodačka byla pro Václava Černého s trochou nadsázky dětskou láskou, randili spolu v dobách, kdy jako teenager válel za mládežnické týmy slavného Ajaxu.

    Jenže pak se rozešli. A Sandeva zanedlouho oznámila vztah s jiným fotbalistou, tehdy slávistou Janem Sýkorou. Jenže s ním nevydržela dlouho a za chvíli se zase vodila za ruce s Černým!

    Nevyšlo to ovšem ani napodruhé. Sara šikovnému křídelníkovi zase utekla, tentokrát do náruče Jakuba Prachaře. Zda byl právě vztah s hercem zároveň i důvodem rozchodu s Václavem Černým, to Expresu v létě 2021 potvrdit nechtěl. S Prachařem je nicméně dodnes.

    Sara Sandeva, Václav Černý

    Černý ale nesmutnil příliš dlouho. Za pár měsíců se zamiloval do jiné slavné krásky, tentokrát zpěvačky. Tou byla Elizabeth Kopecká. Napsal jí na Instagramu, že byl jejím velkým fanouškem SuperStar, a bylo to!

    Nakonec jim ale láska nevydržela dlouho. Zřejmě i kvůli vzdálenosti a pracovní vytíženosti zároveň z toho byl románek pouze na pár týdnů.

    Krásná influencerka, dítě a zásnuby

    Nakonec to ale Václavu Černému do třetice vyšlo. A do třetice se známou tváří. Řeč je o krásné módní influencerce Denise Kokořové.

    Václav Černý randí s Denisou Kokořovou.

    Jejich vztah nabral hodně rychlé obrátky. Že jsou spolu, vyšlo najevo teprve před rokem. Zanedlouho už oznamovali, že čekají miminko. A v listopadu se zasnoubili.

    Denisa Kokořová

    Holčička Ella se jim narodila teprve nedávno. Černý s Kokořovou působí jako velmi starostliví a spokojení rodiče. Až skončí probíhající EURO, velmi pravděpodobně přijde čas na veselku.

    Denisa Kokořová

    Fotogalerie