Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Ponížení pro Veselého z Clashe pokračuje: Jeho ex se točila s rivalem Mawarem nahá v posteli!

    Zatímco v zahraničí se řeší nepovedená žádost o ruku Lukáše Bukovaze alias Bukyse, hlavním tématem ze sobotního turnaje Clash of the Stars pro české fanoušky je dění kolem Tadeáše Veselého. Kontroverzní influencer v první vteřině vzdal zápas s rivalem Faynem a pak se skrýval v hotelovém pokoji. Do redakce Expresu se nyní dostalo video, které se začíná šířit i po sociálních sítích. Na nahrávce je Tadeášova expartnerka Tereza Taliánová. Je nahá v posteli a líbá se s profesionálním bijcem Tadeášem „Mawarem“ Růžičkou, který má s Veselým velmi vyhrocené vztahy a loni ho porazil na turnaji Clash of the Stars 5.

    Sobotní turnaj Clash of the Stars v Ostravě byl plný velmi zajímavých a kontroverzních momentů. Největší emoce vyvolal zápas mezi Tadeášem Veselým a Miroslavem Lonerem alias Faynem.

    První jmenovaný, který je pravděpodobně nejvíce nenáviděnou osobou organizace, odklepal boj hned po úvodním gongu. V útrobách stadionu si pak v rozhovoru pro Expres.cz pochvaloval, že se mu opět povedlo pobouřit davy lidí.

    „Vůbec mi to nevadí, je mi to jedno. Ty vole, vždyť já vyhrál! Já ho na*al, on musel chodit 3 měsíce do fitka jak ču*ák,“ smál se Veselý, kterého pak ale smích rychle přešel.

    Během rozhovoru s redaktorem Expresu totiž Tadeáše napadla jeho dnes už bývalá partnerka Tereza Taliánová.

    „Jsi tak zbabělý, tak jsem ti chtěla hubu rozbít já. Budeš mlátit holku? Rozsekl jsi mi dneska obočí,“ křičela rozzuřená Tereza, která se pak Tadeášovi vysmívala ještě na sociální síti a fotila se s jeho rivalem Faynem.

    Nyní přišlo ještě větší ponížení pro Veselého. Do redakce Expresu se dostalo video, na němž Taliánová leží nahá na posteli a společnost jí dělá profesionální bijec Tadeáš „Mawar“ Růžička.

    „To je co? Takže jdi do p*či, d*vko zku*vená,“ říká na videu Mawar, který nahrávku pravděpodobně natočil pro svou bývalou partnerku.

    Video se pochopitelně dostalo už i k Veselému, kterého Expres kontaktoval. Influencer se ale k podpásovce od své bývalé lásky nechtěl příliš vyjadřovat.

    „Nechci jí vůbec dávat prostor, aby se na mě přiživovala. Všichni to sdílejí a mě to nedělá dobře,“ uvedl Veselý, který podle všeho s Terezou už nechce mít nic společného, stejně tak ona s ním.

    Podle informací Expresu video vzniklo po sobotním galavečeru. Není tomu přitom dlouho, co Taliánová a Veselý působili, že společně bojují proti všem kolem nich, kteří jim jejich lásku nepřáli. Nyní se nemohou ani cítit.

    Fotogalerie