Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Clash of the Stars v Ostravě: Ostuda Veselého, výhra Kociána i Grznárův smutek!

    Ostravský galavečer Clash of the Stars nabídl mnoho nečekaných momentů. O velké pozdvižení se postaral kontroverzní youtuber Aleš Bejr, který si na turnaji domluvil zápas s řeporyjským starostou Pavlem Novotným. Martin Kocián svého soupeře sestřelil v prvním kole. Zkušený Filip Grznár nakonec nezískal druhý pás a prohrál se slovenským youtuberem Tomášem „Dynamo“ Križanem. Osudným se mu stalo zranění lýtka.

    V sobotu 22. června se uskutečnil galavečer Clash of the Stars v Ostravě. Vrcholem turnaje byla bitva o titul ve střední váze mezi Filipem Grznárem a Tomášem „Dynamo“ Križanem.

    Z výhry se radoval druhý jmenovaný, Grznár se nečekaně skácel k zemi v prvním kole. Po zápase se redaktorovi Expresu na místě svěřil, že důvodem byla poraněná noha. „Já snad půjdu brečet ty vole,“ řekl smutný Grznár, kterému se tak rozplynul sen o tom, že se stane prvním „doublechampem“ Clashe.

    Filip Grznár a jeho zraněná noha.

    Turnaj si opět nenechalo ujít plno známých tváří. Dorazili například profeisonální bojovníci Oktagonu Attila Végh a Karlos Vémola, kteří měli nedávno ostře sledovaný zápas na galavečeru v Edenu.

    Karlos Vémola na Clash of the Stars

    Velmi sledovaným zápasem na ostravském turnaji byl boxerský duel mezi bývalým zpěvákem Marinem Kociánem a bizarním influencerem Pavlem Měsíčkem alias Pomalu Snejksi.

    Bitva skončila po pár vteřinách ve prospěch Kociána. Ten pak v pozápasovém rozhovoru pro Expres.cz neskrýval nadšení a mluvil mimo jiné o tom, jak se odváže na after párty.

    Martin Kocián

    Snejks, který byl před zápasem velmi nervózní, se cestou z klece držel za hlavu. Evidentně nebyl na Kociánovy rány vůbec připravený a hodně Martina podcenil.

    Martin Kocián

    Clash of the Stars

    Návrat do Clashe z konkurenční organizace na turnaji oznámil kontroverzní Aleš Bejr, který do Ostravar arény vtrhl v paruce a napadl moderátora Jakuba Jíru. Pak byl oznámen jeho zápas s řeporyjským starostou Pavlem Novotným.

    Redaktorovi Expresu Bejr na místě řekl, že Novotnému chce ublížit za to, co nedávno prohlásil o těžce nemocné Aničce Slováčkové.

    Ostuda Veselého: Vzdal zápas, pak se skrýval na hotelu! Pustila se do něj i partnerka!

    O ještě větší skandál, než Bejr, se postaral nenáviděný influencer Tadeáš Veselý. Ten se měl střetnout s rivalem Faynem. Ihned na začátku zápasu ale svůj boj vzdal. Celá aréna ho vybučela a Fayne se snažil Veselého konfrontovat na hotelu. Snaha byl ale marná. Tadeáš se měl skrývat v hotelovém pokoji.

    Clash of the Stars
    Clash of the Stars
    Clash of the Stars

    Je možné, že to byl poslední zkrat Veselého v Clashi. Zdá se totiž, že promotérům s problémovým zápasníkem dochází trpělivost. V pozápasovém rozhovoru pro Expres.cz si Tadeáš pochvaloval, že se mu opět povedlo pobouřit lidi.

    Zdá se, že s jeho kroky ale už nesouhlasí jeho partnerka Tereza Taliánová. Ta se na něj během rozhovoru vrhla. Nejprve slovně, pak fyzicky. Na Instagramu se pak objevila fotka, jak Taliánová slaví s Faynem a jeho partnerkou.

    Miroslav Loner alias Fayne také zveřejnil na Instagramu video, na němž Veselého společně s ostatními konfrontuje na hotelu. Veselý měl na místo zavolat policii.

    Fotogalerie