Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Exkluzivně: Známe dalšího soupeře Jaromíra Soukupa! Magnáta čeká v Clashi známý svalovec

    Clash of the Stars 7

    Clash of the Stars 7 | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

    Lednový zápas s Alešem Bejrem měl být jeho posledním. Boj podle pravidel boxu ale skončil naprostým fiaskem ze strany kontroverzního youtubera a Jaromír Soukup se pak netajil tím, že by se rád v Clash of the Stars ještě jednou objevil. Zájem o něj měli i promotéři, kteří si pochvalovali, že Soukup přitáhl nové diváky. Redakci Expresu se podařilo zjistit, kdy se Soukup v Clashi znovu představí a dokonce známe jméno dalšího soupeře! Mediálního magnáta čeká pořádná výzva v podobě těžkotonážního svalovce!

    Jaromír Soukup, který má za sebou více než dvě desítky zápasů v profi boxu, se představil na galavečeru Clash of the Stars 27. ledna, kdy bojoval s kontroverzním youtuberem Alešem Bejrem.

    „Nešel jsem tam kvůli penězům, jako část zápasníků. Ani proto, že bych potřeboval boxovat. U mě byl jiný důvod. Měl jsem strašně špatný loňský rok. Osobně i zdravotně. Jsem celoživotní sportovec. Koncem roku 2022 jsem si zlomil ruku na kole. To je čtyřměsíční rehabilitace a nemůžete cvičit. V červnu jsem měl poměrně těžkou operaci hlavy, respektive tepny. Úplně mě to rozložilo. Když přišli kluci s nabídkou, že bych boxoval, tak primární motivace byla dát se dohromady,“ vysvětlil Soukup v nedávném rozhovoru pro Expres.cz , kde si také postěžoval na nepochopitelné chování Aleše Bejra.

    Youtuber totiž vůbec nerespektoval pravidla boxu a Soukupa v kleci několikrát udeřil hlavou. Po zápase řekl, že to měl celé promyšlené a chtěl mu co nejvíce ublížit.

    „Proti taktice, kterou zvolil – dostat se k tělu, chytnout okolo pasu a dávat hlavičky nebo jinak faulovat, se jaksi podle pravidel boxu bojovat nedá. To jsem fakt více udělat nemohl,“ řekl po zápase Soukup.

    Mediální magnát pak několikrát zmínil, že by si rád spravil chuť a střihl si zápas s někým, kdo se nebude bát bojovat. Skrz sociální sítě popichoval rapera Marpa. K tomuto duelu ale nedojde.

    Podle důvěryhodného zdroje Expresu se Soukup už brzy střetne s populárním influencerem Karlosem Bendou, který je znám coby „Kotlárobijec“ a vypracoval se mezi největší oblíbence fanoušků.

    „Smlouva na zápas je podepsána, je to hotové. Zápasit budou na galavečeru Clash of the Stars 9 v Brně,“ uvedl náš informátor, který si nepřál být jmenován.

    Karlos Benda

    Redakce Expresu oslovila Soukupa i Bendu, ani jeden se k našim informacím nevyjádřil. Důvody jsou logické, nepovoluje jim to smlouva s Clashem. Je možné, že organizace zápas potvrdí na nadcházejícím turnaji v Ostravě.

    „Zatím žádný zápas domluvený nemám. Clash tam pro mě má zajímavá jména, ale zatím čekám, s čím přijdou,“ vzkázal nám po vydání článku Benda.

    Karlose Bendu, který se dříve věnoval kulturistice a stále váží hodně přes 100 kilogramů, na sobotním galavečeru čeká zápas s tiktokerem Radkem Blažkem alias Taxi karem. Benda je v zápase podle sázkovek jasným favoritem a všichni čekají jednoznačný průběh.

    Otázkou je, jak moc budou Karlosovi věřit lidé v zápase proti Soukupovi. Pravděpodobně se bude bojovat podle pravidel boxu, což je Jaromírova parketa.

    Sympatický svalovec se ale neustále zlepšuje a nebojí se velkých výzev. Nedávno se fanouškům svěřil, že měl velký zájem o zápas s profesionálním ranařem Tadeášem Mawarem Růžičkou a málem došlo k dohodě.

    K případnému zápasu Soukupa a Bendy se zatím nevyjadřuje ani vedení Clashe, které redakce Expresu také oslovila. Promotéři Jakub Jíra a Tomáš Linh Le Sy ale v nedávných rozhovorech v našem studiu mluvili o tom, jak moc jim Soukup coby posila pomohl a že už pracují na jeho dalším zápase.

    „O Jaromíra určitě stojíme a ještě minimálně jeden zápas bude mít. Vždy jsme se s ním domluvili na všem, tam problém nevidím. Řešíme adekvátního soupeře. On si řekl o Marpa. Je to jedna z možností. Není tajemstvím, že jsme řešili Marpa v případě Baby Jagy (Václav Mikulášek), takže uvidíme, jestli to dopadne. Vyhlídnutých lidí je více. Z nadsázky jsem řekl, že bychom mohli domluvit třeba Jakea Paula či Mikea Tysona, tak třeba domluvíme někoho ze zahraničí,“ řekl letos v únoru Jakub Jíra.

    Podle informací Expresu ale nakonec padla volba na výše zmiňovaného Bendu, o jehož služby před časem projevila zájem věhlasná polská organizace KSW. Karlos se ale netají tím, že ho zajímají zápasy za velké peníze a za Soukupa dostane výplatu minimálně v řádu statisíců.

    Fotogalerie