Neděle 30. června 2024, svátek má Šárka
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Oženil se David Pastrňák? Svou „dovolenou“ po zlatě měl využít k velkému dni s Rebeccou

    Útočník Boston Bruins a člen zlaté reprezentace z Mistrovství světa v hokeji David Pastrňák (28) by už měl být ženatý muž a vše se mělo odehrát právě v době, kdy si hokejisté vybírali zasloužený odpočinek po letošním vítězství v Praze.

    Jeho vyvolená Rebecca Rohlsson (30) ze švédského Stockholmu ostatně už rozlučku se svobodou měla, a to v dubnu tohoto roku, bylo tedy jasné, že svatba se odehraje co nevidět, většinou to bývá tak do měsíce od večírku svobodných snoubenců.

    Jenže v květnu přišlo samozřejmě Mistrovství světa v hokeji a David Pastrňák na něj spolu s Pavlem Zachou dorazil později a priority byly v ten moment někde jinde, a to soustředění se na výhru. Rebecca byla poctivě i s dcerkou a rodinou Davida Pastrňáka na každém zápase a pak nechala partnera, aby si užíval několikadenní oslavy v Praze, které zahrnovaly jak noční večírky, tak i oficiality u hlavy státu nebo předsedy vlády.

    David Pastrňák

    A poté Pastrňák s Rebeccou odjeli na dovolenou. Zaslouženou samozřejmě, stejně jako pro všechny ostatní členy reprezentace. Pastrňák měl být hostem desátého výročí založení značky Poner, velkorysá oslava se konala 4. června a Pastrňák na začátku zahájení velké přehlídky poslal nahraný vzkaz, že si odjel užít volno a chce nyní po zlatém mistrovství strávit hodně času se svou rodinou.

    Ovšem neměla to být jen nějaká dovolená. David Pastrňák se měl během „volna“ s Rebeccou podle zdroje Expresu oženit a dávalo by to absolutní smysl. Těsně před konáním filmového festivalu ve Varech, který oba již navštívili a nyní by se na něj vrátili jako manželé a on jako „zlatý hoch“, daleko od zájmu veřejnosti na své „dovolené“ a nejspíš na nějakém zajímavém místě dva měsíce od pořádání rozlučky se svobodou, po níž přišly povinnosti na ledě a musely svatbu odsunout.

    David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou
    David Pastrňák s partnerkou.

    A nebo to právě tak bylo v plánu. Je sice pravda, že se do poslední chvíle nevědělo, zda Pastrňák na mistrovství dorazí, ale partneři nejspíše s touto variantou během plánování velkého dne počítali a shodli se na tom, že nejlepší bude udělat veselku, až bude „po“ a schovat si pro strýčka příhodu tu možnost, že by Pastrňák nakonec do Prahy jel a možná by se stal vítězem mistrovství.

    Ostatně jaká lepší svatba by to byla než ta po fantastické výhře na domácí půdě, bez stresu, v létě a někde „na dovolené“ mimo zájem lidí?

    Fotogalerie