Sobota 29. června 2024, svátek má Petr, Pavel
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Nechutná dohra Clashe: Fayne napadl na hotelu zbabělce Veselého, ten zavolal policii!

    Sobotní turnaj v Ostravě byl ze všech galavečerů organizace Clash of the Stars pravděpodobně ten nejvíce vyhrocený a kontroverzní. Jedním z nejvýraznějších momentů byla kapitulace nenáviděného Tadeáše Veselého, který zbaběle vzdal zápas s rivalem Faynem. Rozzuřený youtuber, který na Veselého poctivě trénoval několik měsíců, na Tadeáše pak naběhl na hotelu. Influencer, který si říká „GangstaBoy“ a tvrdí o sobě, že ulice je jeho druhý domov, se schovával v hotelové koupelně a zavolal na místo policii. Od Fayneho pak inkasoval několik kopanců a vyhrožoval jakousi fotkou!

    Fanoušci Clash of the Stars se těšili, že na sobotním turnaji konečně dojde k dlouho plánované odvetě mezi Tadeášem Veselým a Miroslavem Lonerem alias Faynem. Ti dva se dlouhodobě nemohou ani cítit bylo jasné, že to bude v kleci pořádně jiskřit.

    Fayne v jednom z posledních předzápasových rozhovorů zmínil, že se k němu dostala informace, že Veselý chce zápas ihned vzdát, což se nakonec bohužel opravdu stalo.

    Tadeáš zhruba po dvou vteřinách „boje“ zaklepal na zem a rozhodčí zápas ukončil. V rozhovoru pro Expres.cz si pak Veselý pochvaloval, jak se mu opět povedlo pobouřit veřejnost. Celá hala ho vypískala.

    Clash of the Stars
    Clash of the Stars

    Rival Fayne neskrýval vztek. Na Veselého se velmi poctivě připravoval a neustále tvrdil, jak se na zápas těší. Chtěl ho ztrestat, protože Veselý se mnohokrát navezl i do jeho rodiny.

    Youtuber proto na Veselého vystartoval na hotelu, kde byli influenceři ubytovaní. Fayne nejprve na Instagramu sdílel nahrávku, které jsou zachyceni policisté. Ty měl zavolat Tadeáš, který přitom jinak vyhlašuje, že se na ulici cítí jako doma a nazývá se „gangsta boyem“.

    „Tak jsem si za ním přišel na hotel pro zápas. Jak to dopadlo? Siri 158!,“ píše na svém profilu Fayne. Veselý se měl údajně skrývat v koupelně. Přes dveře policistům říkal, že se Fayneho a jeho parťáků bojí. Pak ale evidentně vyšel ven.

    Na dalším videu, které Fayne sdílel, youtuber Tadeáše několikrát kopne. Veselý v tu chvíli sedí na křesle, na sobě má značkovou mikinu Prada a brání ho další zápasník Clashe Snejks. Poté, co je konflikt nejspíše u konce, začíná Veselý znovu Fayneho provokovat a mluví o jakési fotce, kterou chce zveřejnit.

    Pozápasový rozhovor s Tadeášem Veselým, během kterého Tadeáše napadla jeho přítelkyně Tereza, zveřejníme již brzy!

    Fotogalerie